REVIEWS

de ervaringen met onze keepersschool

Tevreden keepers en ouders. Daar doen we het voor! We vragen hen regelmatig naar hun ervaringen.
Onderstaand een greep van onze reviews. Bekijk al onze reviews via Google.

 

UITSTEKEND
76 recensies op
Lucine Anfossi
Lucine Anfossi
2024-02-15
We have subscribed our son just a few months ago to NTK school and we have seen his progresses jump over the top. This football keeper school has proven to be exceptional in its courses and lessons. Farid and his trainers dedication to providing top-notch training for aspiring goalkeepers is evident from the progress seen in my son and their students. The coach(es) at the school are highly skilled and experienced, ensuring that each lesson is delivered with utmost professionalism and expertise. The curriculum is well-structured, covering all aspects of goalkeeper training, including technique, positioning, and game management. NTK track record speaks for itself, with several graduates going on to excel at national level. Overall, the NTK school really stands out in developing talented and competent goalkeepers. Highly recommended!
Sandra Kuil
Sandra Kuil
2024-02-13
Sinds een paar weken traint mijn zoon bij NTK. Super leuke trainingen met gemotiveerde trainers. Je zier dat zowel de keepers als de trainers gemotiveerd zijn om te trainen en te leren. Blij dat wij daarbij mogen zijn 🤩
Mischa Graafmans
Mischa Graafmans
2024-02-13
I have both my boys following this incredible training of Farid. One of my boys is just starting and the other has been keeper for some time already. Both have learned so much in a short amount of time that it is one of the view training sessions I don't have to motivate them to go to. Not only Farid is great, but also all the other trainers that support him are just as dedicated and motivated! Thank you all.
Tamara Ganzinotti
Tamara Ganzinotti
2024-02-13
Via een oud leerling ben ik voor mijn zoon bij NTK uitgekomen. Farid en zijn team nemen de tijd voor elke leerling en geeft veel individuele aandacht. Elke training zie ik mijn zoon groeien!!
Alex Claus
Alex Claus
2024-02-13
Next Talent Keeperschool is een fantastische keeperschool. De trainingen zijn intensief en gevarieerd. De manier hoe Farid en zijn assistenten de stof overbrengen is geweldig. Zelfs op de kleinste details krijg je advies. De groepjes zijn max 4 keepers per trainer en hierdoor is de kwaliteit erg hoog. Farid is kundig en zeer bekwaam in het overbrengen van de vele aspecten die erbij komen kijken om goed te leren keepen. Voor ons geen twijfel mogelijk want het is jammer dat je maar 5 sterren mag geven in Google want NTK Amsterdam verdient er veel meer.
Boerleider Foster
Boerleider Foster
2024-02-13
Next Talent Keeperschool is een keeperschool met heel veel uitdaging. Farid is een zeerkundig bekwaam in het overbrengen van de vele aspecten die erbij komen kijken om goed te leren keepen. Bij NTK zijn het kleine groepjes waardoor er intensief getraind kan worden. Mijn zoon vindt de extra trainingen bij Farid heel erg geweldig
Nicky Boy (Nickyboy)
Nicky Boy (Nickyboy)
2023-12-24
1st class training … been going here the last 2 years .. and my son has progressed significantly, big thanks the Farid and his trainers..
Yassim Sahsah
Yassim Sahsah
2023-12-12
Top keeperschool . Farid een absolute top trainer zijn omgang met de kids is uitmuntend . Raad ik zeker iedereen aan . Mijn zoon heeft in 3 maanden intensief grote stappen gemaakt bij NTK.