JEUGD KEEPERSTRAINING

JEUGD KEEPERSTRAINING IN KLEINE GROEPEN

Start je jong met keepen? Dan bieden we je de kans om de juiste techniek aan te leren en veel plezier te beleven aan de jeugd keeperstraining. Voor de jeugd vanaf 8 t/m 18 jaar trainen we in groepen van maximaal 3/4 keepers. Dit doen we in blokken van 10 lessen. De jeugd keeperstraining start op verschillende momenten in het jaar. De kosten bedragen € 280,- per 10 lessen.  

 

Kleine groepen

Onze groepen houden we bewust klein. Maximaal 3/4 keepers per groep. Alleen dan slagen we erin om de juiste aandacht te geven en te krijgen. Bij veel keepersscholen zien we helaas vaak grotere groepen (6 of zelfs nog meer) bij de jeugd keeperstraining. Dit gaat ten koste van de kwaliteit. Je bent dan niet in staat om de concentratie van de keeper goed vast te houden. We kunnen jeugdkeepers beter ontwikkelen in kleine groepen.  

Tevreden keepers

De waardering van onze keepers en de ouders is voor ons een speerpunt. We streven naar een lange termijn relatie waar we samen werken aan de groei. Dit is zowel fysiek als mentaal. We laten een aantal keepers aan het woord, zij kunnen het beste aangeven wat ze van de keeperstraining vinden.

 

FOTO'S KEEPERSTRAINING

VIDEO'S KEEPERSTRAINING

MEER ZIEN?

Meer foto’s of video’s zien? Bezoek onze galerijInstagramFacebook of Youtube account. Je vindt hier bijna dagelijks nieuwe foto’s en video’s van onze keeperstrainingen. 

CONTACT

Wil je een keer een training kijken of zelf proef trainen? Je bent van harte welkom op één van onze trainingslocaties. Stuur ons een Whatsapp, bel of mail.