AANMELDEN

MELD JE AAN VOOR PROEFTRAINING

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor een proeftraining bij Next Talent Keepersschool, hier zijn kosten aan verbonden (30 euro + transactiekosten). Je kunt direct via Ideal, Credit Card of Apple Pay betalen. Dit is voor een proeftraining van 1 uur in op onze locatie bij de Volewijckers in Amsterdam Noord. Je traint dan samen met andere keepers van jouw leeftijd die al een tijd bij ons trainen.

 

We nemen contact met je op om een tijd en datum in te plannen. Na ontvangst van jouw gegevens en betaling volgt een kennismaking en proeftraining. We hopen je snel te mogen verwelkomen!


Let op: Next Talent Keepersschool werkt met kleine groepen, we hebben beperkte capaciteit om nieuwe keepers te plaatsen. De huidige groepen zitten vol. Zodra je de proeftraining hebt gevolgd kom je op de wachtlijst – we kunnen je helaas niet beloven dat je direct kan starten. Plaatsing is op basis van niveau en beschikbaarheid. Bespreek dit van te voren met je zoon of dochter om teleurstellingen te voorkomen.

 
Totaal